Fără categorie

Viața după Virgil Popescu (2)

Viață?

Continuare la episodul ”Viața după Virgil Popescu”, interpretat de Horia Balica, în regia PSD-ului, cel mai probabil, având în vedere fracturile logice. Dar poate…domnul primar și ”regizorii” au uitat să treacă avertismentul ”Realitatea și caracterele au fost cosmetizate, de dragul ficțiunii”! Tot respectul pentru persoanele în vârstă, însă nu pentru ”actorul ratat” Balica, pentru că aparent începe să aibă goluri de memorie.

Dar să revenim…continuarea este următoarea ”Viața bate filmul”…

“Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mehedinți în perioada 2014-2020”, cu o valoare totală de 284.265.168,10 (din care 79.90% contribuție Uniunea Europeană, 12.22% contribuție de la bugetul de stat, autoritățile locale contribuie cu 1.88% și SECOM S.A. contribuie cu 6.00%) a fost depus de SECOM și aprobat în 2021 de guvernul PNL – USR, din care făceam și eu parte ca ministru al Energiei.

Dar da….să nu uităm totuși de ”efortul necontenit al președintelui Consiliului Județean Aladin Georgescu, căruia i-a luat 10 ani, fără câteva luni, să susțină acest proiect. Evident fără interese ascunse, doar bruște. Că așa cum zice Balica… ”efortul necontenit, dar inexistent, s-a realizat fix după ce s-a dus în curtea pesediștilor”.

Lăsând gluma și ironia la o parte, este un proiect al guvernului PNL – USR și care a fost demarat de către SECOM zilele acestea, așa cum a fost planificat.

Prin proiect, pentru infrastructura de apă, au fost prevăzute investiții în 18 de sisteme de alimentare cu apă (sisteme zonale (SZA) și sisteme de alimentare cu apă (SA), respectiv: un sistem macrozonal – Drobeta Turnu Severin (Municipiul Drobeta Turnu Severin și localitățile Schela Cladovei, Simian, Dudașu, Dedoviţa Noua), 5 sisteme microzonele de apă – SZA Brebina (localitățile Brebina, Titerlești, Bratilovu), SZA Vânjuleț, SZA Erghevița (Dedoviţa Veche, Poroina, Erghevița si Valea Copcii), SZA Jiana, SZA Izvoru Bârzii – Schinteiești, 12 sisteme locale de alimentare cu apă – SA Baia de Aramă, SA Negoești, SA Strehaia, SA Comanda, SA Vânju Mare, SA Hinova, SA Bistrița, SA Cerneți, SA Cioroboreni, SA Jiana Veche, SA Dănceu, SA Burila Mare.

Ca o concluzie a acestei realități, cosmetizată într-un film care nu intră nici la categoria ”Zmeura de AUR”, am un sfat pentru domnul Balica: ar fi mai bine și pentru demnitatea dumneavoastră și pentru cetățenii din Izvoru Bârzii să renunțați la administrație, să mergeți la pensie și să vă creșteți, în liniște, nepoții.

Observ-Tot

Bine ați venit la observ-tot.ro, sursa dvs. de știri de încredere și actualizări relevante! Suntem dedicați să vă oferim informații precise, imparțiale și de înaltă calitate, acoperind o gamă largă de subiecte și evenimente din diverse domenii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button