AnchetaDezvăluiri

Curtea de Apel București trimite un copil de 2 ani în Germania

Deciziei ciudată

O instanță din România a hotărât ca un copil de nici 3 ani, cetățean român, să fie îmbrăcat de mama lui și trimis în Germania.

Curtea de Apel București a hotărât prin sentința definitivă a procesului 26599/2022, ca o româncă să-și abandoneze forțat copilul și sa-l trimită în Reichental ( Germania), unde mama plecase la muncă cu soțul, român si acesta. Decizia este controversată și din cauza situației în care poliția din Germania, în urmă cu 2 ani, internau mama și copilul într-un centru de plasament ( secret) din cauza bătăilor și violenței aplicate de soț și socru, atât mamei cât și copilului.

Voi reveni ascultați și urmăriți povestea acestui copil.
Din oră în oră tatăl ori un reprezentant al acestuia este așteptat să ridice copilul și să părăsească România.
Mai mult, mama riscă și închisoare într-un dosar de răpire al propriului copil, când la varsta de 6 luni ale micuțului, aceasta se întorcea acasă în România cu fiul ei la piept!
Dubios este și că plângerea de răpire este depusă la 8 luni după ce copilul ajunse în România!
Vom reveni.
Tatăl copilului nu a putut fi contactat la nr de Germania, dar îi așteaptăm în orice clipă punctul de vedere cu privire la această poveste delicată!

 

Observ-Tot

Bine ați venit la observ-tot.ro, sursa dvs. de știri de încredere și actualizări relevante! Suntem dedicați să vă oferim informații precise, imparțiale și de înaltă calitate, acoperind o gamă largă de subiecte și evenimente din diverse domenii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button