Fără categorie

Puii vopsiți din magazine

Mehedinţi

Bună ziua în zilele de 26.03.2024 și 27.03.2024, comisari din cadrul CJPC Mehedinți au efectuat acțiuni de control având ca tema verificarea comercializării a produselor din carne de pui cu eticheta ce induc, printr-o practica comerciala inselatoare, consumatorilor, proveniența acestor produse de pui de la pui crescuți la sol în condiții asemanatoare puilor de tara , tegumentul și chiar carnea acestora având o culoare nefireasca de galben aprins.

  1. Comsarii CJPC Mehedinți au constatat ca aceasta culoare poate fi îndepărtată prin clătire cu apa calda. Probe din aceste produse au fost prelevate și trimise la analize la laboratoare acreditate din tara în vederea determinării prezenței Salmonela precum și alte determinări fizico chimice .Produsele pot fi găsite la vânzare în majoritatea magazinelor de profil , importanți sunt producătorii care procedează în acest fel.

 

Observ-Tot

Bine ați venit la observ-tot.ro, sursa dvs. de știri de încredere și actualizări relevante! Suntem dedicați să vă oferim informații precise, imparțiale și de înaltă calitate, acoperind o gamă largă de subiecte și evenimente din diverse domenii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button