Fără categorie

Momentul în care șefului de post din Husnicioara

I se face rău

Momentul în care șefului de post al comunei Husnicioara i se face rău!Şeful Postului de Poliţie de la Husnicioara a murit la doar 35 de ani. A lăsat în urmă două fetițe mici și o soție îndurerată Șeful Postului de Poliție din comuna Husnicioara, Mehedinți, a încetat din viaț la doar 35 de ani. Tristul anunț a fost făcut chiar de către colegii bărbatului. Polițistul era tatăl a doi minori 😭

Foștii colegi deja sunt îngrijorați pentru fetițe și soție:

,,Fac apel la bunătatea dumneavoastră!

Luni seara, colegul și prietenul meu Stanciulescu Cristian, șef de post la o comună din Mehedinți, a pierdut lupta cu viața. Inima sa a cedat la doar 35 de ani.

Colegul nostru avea două fetițe, una de 7 ani și una de 9 ani. Cele două fetițe își vor lua rămas bun de tatăl lor la vârsta la care alți copii merg cu tații lor în parc, la film, la serbare..

Cel mai greu este pentru soția sa, care va trebui să fie atât de puternică încât să le încurajeze și pe cele două fetițe, să fie mamă, să fie tată.

Am să las contul IBAN al soției colegul meu, iar dacă aveți posibilitatea și bunăvoință puteți ajuta.
Fiecare contribuție aduce speranță și sprijin pentru cele două fetițe care trec prin momente atât de grele. Să ne unim și să le oferim o rază de lumină în această perioadă întunecată. Orice gest de generozitate poate face o diferență enormă în viața lor.

O distribuire ar fi de mare folos!

Nume
STANCIULESCU DORINA-SIMONA
IBAN
RO58BTRL RON CRT 0290 397 601
Swift
BTRLRO22,,

 

Observ-Tot

Bine ați venit la observ-tot.ro, sursa dvs. de știri de încredere și actualizări relevante! Suntem dedicați să vă oferim informații precise, imparțiale și de înaltă calitate, acoperind o gamă largă de subiecte și evenimente din diverse domenii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button