Fără categorie

Braconierul

Braconaj

IPJ MEHEDINTI

*Prins în flagrant, cercetat pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor*

La data de 06 martie a.c., polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au surprins în flagrant, un bărbat de 48 de ani, din comuna Malovăț, având asupra sa o armă de vânătoare, fără a deține autorizație de vânătoare valabilă.

Bărbatul a fost depistat în extravilanul localității Bârda după ce ar fi desfășurat activități de vânătoare, fără a fi autorizat în acest sens.

La vederea polițiștilor, bănuitul a fugit pe un teren viran, fapt pentru care aceștia au folosit armamentul din dotare prin executarea a două focuri de avertisment în plan vertical.

Ulterior, persoana în cauză s-a supus somației polițiștilor, fiind condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Arma și muniția aferentă au fost ridicate de polițiști, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 07 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

 

Observ-Tot

Bine ați venit la observ-tot.ro, sursa dvs. de știri de încredere și actualizări relevante! Suntem dedicați să vă oferim informații precise, imparțiale și de înaltă calitate, acoperind o gamă largă de subiecte și evenimente din diverse domenii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button