Eveniment

A fi ori a nu fi încarcerat

Accident

IPJ Mehedinți: Dr.Tr.Severin, accident rutier cu victimă, trafic blocat pe ambele sensuri de mers, zona Porțile de Fier I- Gura -Mehedinți!
Tir + dubă, 3 persoane rănite, 1 ( una) fiind încarcerată.

ISU Drobeta:

Pompierii din cadrul Detașamentului Dr. Tr. Severin au intervenit, în urma cu puțin timp, la un accident rutier produs pe DN6, pe raza localității Gura Văii, pentru salvarea victimelor și asigurarea masurilor de apărare împotriva incendiilor.
În accident au fost implicate 2 autotrenuri și un microbuz pentru transport persoane.
La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospeciala de descarcerare, dar și 2 ambulanțe SAJ. În sprijin, a fost solicitată și autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Mehedinți.
Echipajele medicale au evaluat șase victime, conștiente, cu politraumatisme, acestea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Drobeta Turnu Severin.
Nu au fost persoane încarcerate.

 

Observ-Tot

Bine ați venit la observ-tot.ro, sursa dvs. de știri de încredere și actualizări relevante! Suntem dedicați să vă oferim informații precise, imparțiale și de înaltă calitate, acoperind o gamă largă de subiecte și evenimente din diverse domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button